Al ruim 25 jaar een vertrouwd adres!

Occasions & onderhoud

Volop keuze!

Altijd meerder occasions op voorraad

Onderhoud & Reparatie

Regelmatig auto-onderhoud is van groot belang. Bent u op zoek naar een goed adres voor een onderhoudsbeurt van uw auto? De monteurs van Tuur’s Garage beschikken over de kennis, het gereedschap en de originele onderdelen die nodig zijn om het onderhoud van uw auto zo goed mogelijk uit te voeren. Tuur’s Garage voert onderhoud uit op alle merken.

Het onderscheid tussen een grote beurt en een kleine beurt bestaat eigenlijk niet meer, de fabrikant van uw auto heeft namelijk precies voorgeschreven bij welke kilometerstanden wat voor onderhoud uitgevoerd moet worden. Eveneens kunnen wij precies herleiden wanneer bij uw auto bijv. de distributieriem vervangen dient te worden. Tuur’s Garage werkt met een actuele database waar deze voorschriften te vinden zijn. Zo houden wij altijd uw auto up to date en zorgen we dat er nooit meer wordt vervangen dan er daadwerkelijk de bedoeling is.

Tuur’s Garage gebruikt bij een onderhoudsbeurt uitsluitend A-merk onderdelen. Bovendien zijn onze monteurs uitstekend opgeleid. Al het onderhoud wordt volgens fabrieksvoorschrift uitgevoerd.

Ook voor acute reparaties zoals een lekkende uitlaat, een kapot achterlicht of een lekke band kunt u bij Tuur’s Garage terecht. Maar ook voor grote reparaties als motor/cilinderkop revisie, schadeherstel en las werkzaamheden maar ook voor remmen en banden bent u bij Tuur’s Garage aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie over onderhoud en reparaties, of maakt u liever direct een afspraak? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Onderhoud
Onderhoud
Onderhoud
Mogelijk gemaakt door Mobilox