Al ruim 25 jaar een vertrouwd adres!

Occasions & onderhoud

Volop keuze!

Altijd meerder occasions op voorraad

Hier recentelijk een Punto gekocht voor een nette prijs. Eerste ervaring bij de koop was goed. Eerlijk advies over optische gebreken en snel ter plekke op naam kunnen zetten. Na 2 weken begon het motorstoringslampje, ABS, stuurbekrachtiging lampje te branden en viel de stuurbekrachtiging zelfs uit tijdens het rijden. Er brandden op een gegeven moment meer lampjes als in de gemiddelde kerstboom. Met deze klachten terug naar de garage en hier bleek dat de accu en dynamo verouderd en defect waren. Gezien zeer recente aankoop stelde Arthur voor een deel van de kosten op zich te nemen. Dezelfde dag zat er een nieuwe accu en dynamo in. Erg netjes en servicegericht! Al met al… Ik heb hier mijn nieuwe vaste garage gevonden!

Geplaatst door Di Bo op vrijdag 13 oktober 2023 om 20:28

Nog niet zo lang geleden een schade laten herstellen,wat een verademing! Goede vakmensen ,en redelijke prijzen. Ik laat in het vervolg mijn auto daar onderhouden. Aanrader.

Geplaatst door Fun Kielman op vrijdag 9 februari 2024 om 10:17

Top garage.. snelle service met de juiste mensen en prijzen! Vandaag weer geweest... top jongens, werd meteen geholpen.. apk was ik vergeten.." geen probleem doen we meteen" 2 uur later was ik weer heerlijk onderweg... bedankt mannen!

Pas een mooie Citroën gekocht en blij met de service van deze garage

Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik eindelijk een garage heb gevonden die eerlijk en betrouwbaar is. Bij Tuur's Garage draait alles om integriteit, transparantie en uitstekende service. Ik ben nog nooit zo tevreden geweest met een garage als ik nu ben, en ik ben blij dat ik deze garage heb ontdekt! Vanaf het moment dat ik mijn auto bij Tuur's Garage bracht, voelde ik meteen een gevoel van vertrouwen. Het personeel is vriendelijk en luistert aandachtig naar de problemen die je hebt. In tegenstelling tot andere garages waar ik in het verleden ben geweest, waren ze niet opdringerig en stelden ze geen onnodige reparaties voor. In plaats daarvan beoordeelden ze mijn auto grondig en gaven ze me eerlijk advies over wat gerepareerd moest worden en wat nog kon wachten. Wat me het meest opviel, was dat ze altijd transparant waren over de kosten. Ik heb vaak meegemaakt dat garages verborgen kosten in rekening brengen, maar bij Tuur's Garage was alles duidelijk en eerlijk. Hebben ze wel een probleem gevonden met de auto nemen ze keurig contact met je op zodat ze de prijsopgave met je doornemen en onderaan de streep klopt dit bedrag exact of is het zelfs nog iets goedkoper. Wat me ook opviel, was de efficiëntie van hun dienstverlening. Ze hebben mijn auto binnen de afgesproken tijd gerepareerd en gaven me zelfs een belletje toen de klus geklaard was. Dit soort aandacht voor detail en klantenservice is zeldzaam en werd zeer gewaardeerd. Tot slot wil ik nog benadrukken dat het hele team bij Tuur's Garage vriendelijk en behulpzaam is. Ze hebben een passie voor wat ze doen en dat merk je aan alles. Ik voel me hier altijd welkom en gewaardeerd als klant. Al met al kan ik Tuur's Garage alleen maar van harte aanbevelen. Als je op zoek bent naar een eerlijke garage waar ze doen wat ze zeggen en geen onnodige kosten in rekening brengen, dan is dit dé plek voor jou. Mijn auto en ik hebben eindelijk onze garage-thuis gevonden! Dank je wel, Arthur en alle medewerkers, voor jullie eerlijkheid, professionaliteit en geweldige service!

Geplaatst door Jeroen Retz op vrijdag 4 augustus 2023 om 22:20
Mogelijk gemaakt door Mobilox